Tataee de la B.U.G. Mafia a luat o decizie șoc! Nimeni nu a știut asta până acum: “Încă mi se pare ireal”

Tataee de la B.U.G. Mafia a luat o decizie șoc! Nimeni nu a știut asta până acum: “Încă mi se pare ireal”

- in MONDEN
854
Comentariile sunt închise pentru Tataee de la B.U.G. Mafia a luat o decizie șoc! Nimeni nu a știut asta până acum: “Încă mi se pare ireal”
bug_mafia_tataee

La vârsta de 41 de ani, Tataee de la B.U.G. Mafia, pe numele său real Vlad Irima, a luat decizia de a părăsi România. Rapperul român, împreună cu soția lui, Mona, și cei trei copii ai lor s-au mutat, aşadar, în Spania.

Tataee de la B.U.G. Mafia, a explicat că a ales să muncească în continuare ca un superstar în România, dar să ducă o viață retrasă într-o altă țară. El impreuna cu familia lui a ales să trăiască de-acum înainte în Barcelona.

“Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate. Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă. O să iau în considerare acceptarea unui premiu pentru întreaga carieră în prima zi după ce am murit, poate voi realiza cel mai epic ***** în ultima zi din viața mea”, a postat Tataee de la B.U.G. Mafia pe reţelele de socializare.

Întrebat de amicii săi virtuali când are de gând să se mai întoarcă în România, Vlad Irimia le-a spus sincer că o va face „de câte ori va fi nevoie”.

Vlad Irimia, cunoscut în special ca Tataee, este un rapper și producător muzical român. El este unul din fondatorii formației B.U.G. Mafia. Adesea el este considerat a fi unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc, un stil de muzică apropiat versiunii originale americane, dar care mai include progresie de acorduri derivată din funk, jazz sau mai nou, din muzică electronică. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments