Toată lumea a crezut că sunt buni prieteni, dar nu era deloc așa…Stela Popescu spusese adevărul despre relație ei cu Arșinel: „Nu suntem nici măcar…”

Toată lumea a crezut că sunt buni prieteni, dar nu era deloc așa…Stela Popescu spusese adevărul despre relație ei cu Arșinel: „Nu suntem nici măcar…”

- in MONDEN
1306
Comentariile sunt închise pentru Toată lumea a crezut că sunt buni prieteni, dar nu era deloc așa…Stela Popescu spusese adevărul despre relație ei cu Arșinel: „Nu suntem nici măcar…”
arsinel-si-stela

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au dăruit românilor unul dintre cele mai frumoase cuplete. Cei doi mari actori au fost, vreme de 40 de ani, în topul celor mai iubite personalități de la noi. De multe ori, s-a zvonit că acea chimie inconfundabilă dintre ei s-ar fi extins și dincolo de scenă, dar amândoi au negat cu vehemență.

„Regina Comediei” a spulberat toate zvonurile cu privire la o eventuală relație amoroasă cu partenerul ei de scenă, Alexandru Arșinel.

Marea actriță a fost tranșantă, specificând nu doar că nu a fost niciodată iubita ori soția maestrului, cum au crezut mulți români, dar nici măcar nu a legat-o o prietenie de colegul ei.

Stela Popescu a acordat un interviu amplu, acum ceva timp și a explicat care a fost unicul liant dintre ea și Arșinel.

„Eu am avut doi parteneri. Am jucat opt ani cu Ştefan Bănică şi 35 de ani cu Arşinel. Am avut norocul să fiu simpatizată de femeile din public. Am şi zis, glumind, odată că niciodată nu s-a spus că sunt amanta lui Arşinel, ci nevasta. Ceea ce este o chestie! Şi când jucam cu Bănică, la fel se întâmpla. Când a născut cea de-a doua soţie a sa, Moaţa, cu care a avut un băiat, Alexandru, care a murit, o doamnă l-a oprit pe Ştefan pe stradă şi l-a întrebat: „Cum se simte doamna Stela după naştere?” La care el s-a uitat lung şi i-a răspuns: „Dar Stela nu e nevasta mea. Pe nevasta mea o cheamă Moaţa!”. Doamna s-a întors cu spatele şi a plecat supărată. La fel este percepţia şi cu Arşinel, toată lumea crede că sunt soţia lui. Acest lucru se datorează faptului că între noi, pe scenă, relaţia este perfectă şi armonioasă. Din clipa în care am ieşit de pe scenă, noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună… La noi, teatrul este legătura. Am jucat împreună în toată ţara, am repetat împreună, dar niciodată între noi nu s-a creat acea stare de simpatie personală!”, a povestit Stela Popescu. Sursa: wowbiz.ro 

loading...

Facebook Comments