Tocmai s-a aflat! Sufera de EPILEPSIE! Verdictul medicilor e devastator!

Tocmai s-a aflat! Sufera de EPILEPSIE! Verdictul medicilor e devastator!

- in MONDEN
1216
Comentariile sunt închise pentru Tocmai s-a aflat! Sufera de EPILEPSIE! Verdictul medicilor e devastator!
Antonio-Banderas-Melanie-Griffith-Wedding

Este una dintre cele mai iubite actrițe din Cetatea Filmului și face parte din generația veche de staruri, reușind însă să se mențină în atenția publicului chiar și la 60 de ani, după mai bine de 30 de ani de carieră.

A fost căsătorită de 5 ori, dintre care de 3 ori cu același bărbat, actorul Don Johnson. A mers la altar și alături de actorul Steve Bauer, dar nici cu el căsnicia nu a durat prea mult, ajungând la despărțire după 8 ani de mariaj. Ultimul ei soț a fost celebrul actor și cântăreț Antonio Banderas cu care a fost împreună timp de 19 ani, până în 2015 când au ajuns la un divorț dureros dar și costisitor. Actrița s-a ales cu sume frumușele de pe urma partajului, măcar atât, dat fiind că infidelitățile lui au fost adesea motiv de scandal în familia Griffith-Banderas, culminând cu actuala relație a actorului de 57 de ani cu Nicole Kimpel, mai tânără cu 20 de ani decât el!

Partea mai puțin bună este că același divorț a îmbolnăvit-o pe Melanie Griffith. Actrița a dezvăluit că a fost diagnosticată cu epilepsie, afecțiune care s-a instalat din cauza stresului. Vedeta a vorbit pentru prima oară despre problemele sale de sănătate și despre boala incurabilă de care suferă în tipul evenimentului Women’s Brain Health Initiative, miercuri seara, în Los Angeles.

Epilepsia nu se poate vindeca și se manifestă prin crize caracterizate prin convulsii puternice, dar actrița se simte bine, iar starea sa de sănătate este menținută în echilibru cu ajutorul medicamentelor. „Fiecare convulsie pe care am avut-o a fost într-un moment în care eram extrem de stresată. Ultimile două crize s-au întâmplat când erau pe o barcă în afara orașului Cannes – pe un iaht mare. Am făcut o criză majoră și m-au dus la spitalul din Cannes, apoi am revenit pe barcă. Am avut o altă serie de convulsii puternice și m-am întors la spital. Mi-au făcut o electroencefalograma și au început să o privească foarte serioși.”

Vestea bună este că actrița se simte bine și nu a mai avut o criză în ultimii patru ani și, cu siguranță, nu a fost o coincidență că de trei ani este divorțată: „Am divorțat și asta a fost un medicament pentru mine”, a spus Melanie râzând în fața publicului. Sursa: okmagazine.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments