Veste tristă pentru fani: Giani din «Las Fierbinţi» a ajuns la DOCTOR! Si-a ANULAT toate spectacolele!

Veste tristă pentru fani: Giani din «Las Fierbinţi» a ajuns la DOCTOR! Si-a ANULAT toate spectacolele!

- in MONDEN
1183
Comentariile sunt închise pentru Veste tristă pentru fani: Giani din «Las Fierbinţi» a ajuns la DOCTOR! Si-a ANULAT toate spectacolele!
giani din las fierbinti

Veste tristă pentru cei 12.000 de fani care şi-au cumpărat bilete la spectacolul „Stand Up Comedy – Best of 2017, programat pe 18, 19 şi 20 decembrie. Din păcate, Giani are probleme de sănătate, astfel că va lipsi motivat de pe scenă. A promis însă că îşi va lua revanşa, când îşi va încărca bateriile.

De luni, 18 decembrie, până pe 20 decembrie, la Sala Palatului are loc spectacolul de „Stand Up Comedy – Best of 2017”, susţinut de Mihai Bobonete (37 de ani, Bobiţă), Adrian Văncică (40 de ani, Celentano) şi de Mihai Raiţ (38 de ani, Dorel).

Iniţial trebuia să joace şi Costi Diţă (37 de ani, Giani), însă în urmă cu două zile el a anunţat că va lipsi din cauza unor probleme de sănătate: “Îmi pare rău că nu voi putea să urc pe scena Sălii Palatului în acest an. Spectacolele astea îmi sunt foarte dragi, energia pe care o primim aici din partea oamenilor nu se compară cu nimic altceva. Întotdeauna am aşteptat cu bucurie şi cu emoţie luna decembrie şi întâlnirea cu publicul nostru. Dacă nu aş fi avut motive întemeiate, nu aş fi ratat întâlnirea cu voi, publicul. Vă promit că, după ce voi fi bine, ne revedem şi mă revanşez”, ne-a declarat Costi Diţă.

“Suntem alături de Costi şi sperăm să se facă bine cât mai repede. Ne cerem scuze în faţa publicului nostru şi ne dorim să înţeleagă situaţia”, a completat Mihai Bobonete, care pentru al 4-lea an consecutiv, alături de Adrian Văncică şi de Mihai Raiţ îşi aşteaptă fanii la Sala Palatului şi promit să vă încarce de bună dispoziţie.

Este foarte probabil ca pe Costi Diţă să-l fi ajuns oboseala din urmă, având în vedere că a avut spectacole de teatru, dar şi filmări pentru serial şi pentru emisiunea “Pe bune”, de la Pro TV, astfel încât a ajuns pe mâna medicilor. Actorul se va întoarce la muncă anul viitor, după ce va merge să-şi facă nişte investigaţii. Sursa: click.ro

afis spectacol

loading...

Facebook Comments