VIDEO. Spargere ca-n filme azi-noapte: hoţii au smuls uşile cu masinile de teren şi au furat bancomatele cu totul

VIDEO. Spargere ca-n filme azi-noapte: hoţii au smuls uşile cu masinile de teren şi au furat bancomatele cu totul

- in SOCANT
1253
Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Spargere ca-n filme azi-noapte: hoţii au smuls uşile cu masinile de teren şi au furat bancomatele cu totul
spargere medgidia

Hoţii au dat două spargeri în noaptea de 17 spre 18 decembrie în judeţul Constanţa: au rupt cu totul uşile unor magazine, cu maşina, şi au furat dispozitivele de tip pay point amplasate la intrare.

Primul dintre cele două atacuri s-a dat în Medgidia, acolo unde uşile de la intrarea unui supermarket au fost sparte cu o maşină de teren, aşa cum se poate observa şi de pe camerele de supraveghere. Din magazin s-a furat un bancomat de tip pay-point, la care clienţii făceau diverse plăţi.

O oră mai târziu incidentul s-a repetat în Hârşova, după acelaşi tipar. Conform Replicaonline.ro, la Medgidia ar fi vorba despre magazinul Kaufland, în timp ce la Hârşova autorii spargerii au dat lovitura la Penny, magazin aflat în centrul oraşului. Totul s-a petrecut noaptea, între orele 3.00 şi 4.00.

Iata si FILMUL “acțiunii” și cum au reușit hoții să fure in timp record “pay-point-ul” aflat in interiorul hypermarket -ului Kaufland din Medgidia:

loading...

Facebook Comments