ATENȚIE MARE! În toată ROMÂNIA circulă BANI FALȘI! Cum îi recunoști…

ATENȚIE MARE! În toată ROMÂNIA circulă BANI FALȘI! Cum îi recunoști…

- in NEWS
1724
Comentariile sunt închise pentru ATENȚIE MARE! În toată ROMÂNIA circulă BANI FALȘI! Cum îi recunoști…

După ce sute de persoane au raportat la Poliție faptul că au primit bani falși ca rest după ce au cumpărat din piețe sau magazine mici de cartier, iată că fenomenul escrocheriei a ajuns și în capitală.

Un tânăr a mers la un magazin de la parterul unui bloc din cartierul bucureștean Militari, a cumpărat o sticlă de lapte, pâine și un suc, a plătit și a primit, normal am spune, restul cuvenit.

Cu toate astea, când a ajuns acasă a observat cu stupoare faptul că bancnotele de 10 lei pe care le primise nu semănau cu cele pe care le avea în portofel. În lumină, nu putea distinge înscrisul hologramic „10”, iar materialul era mult mai subțire în cazul banilor „falși”.

bani falsi

Un caz similar a fost întâlnit și în  vestul țării. Potrivit experţilor Băncii Naţionale, cele mai „falsificate” bancnote sunt cele de 10 lei, care au devenit tot mai greu de depistat din două motive: în primul rând, escrocii le tipăresc mult mai bine, iar în al doilea, modul de plasare al bancnotelor s-a schimbat: dacă în trecut ele puteau fi primite numai la schimburi de valută, acum escrocii acţionează pe la magazinele de cartier sau în pieţe, unde nu există maşini de verificat autenticitatea banilor, au menționat jurnaliștii de la renasterea.ro

Iata cum arata bacnotele false in contrast cu cele adevarate:

bani falsi 10 lei

si fals:

bani falsi

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments