CODURI PORTOCALII PRELUNGITE. FENOMENELE meteo FARA PRECEDENT vor CONTINUA în ROMÂNIA. Vezi unde…

CODURI PORTOCALII PRELUNGITE. FENOMENELE meteo FARA PRECEDENT vor CONTINUA în ROMÂNIA. Vezi unde…

- in INEDIT, NEWS
1533
Comentariile sunt închise pentru CODURI PORTOCALII PRELUNGITE. FENOMENELE meteo FARA PRECEDENT vor CONTINUA în ROMÂNIA. Vezi unde…

UPDATE 21.20 – Potrivit meteorologilor, până la ora 22:00, în judeţul Cluj se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15 l/mp, grindină de mici dimensiuni. În judeţele Gorj şi Mehedinţi, până la ora 22:30 se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, grindină de mici dimensiuni. În judeţele Covasna şi Bistriţa-Năsăud, până la ora 23:00, se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, informează AGERPRES.

UPDATE 20:50 – Potrivit meteorologilor, până la ora 21:30, în judeţele Suceava şi Botoşani se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 70-80 km/h, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, grindină de mici dimensiuni. În judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Harghita şi Braşov, până la ora 22:30 se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp.

UPDATE 20:25 – Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o nouă atenţionare nowcasting Cod galben de furtună, valabilă în cinci judeţe din Transilvania, Banat şi Oltenia. Potrivit meteorologilor, până la ora 20:30, în localităţi din judeţul Vâlcea se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, izolat grindină de mici dimensiuni. Până la ora 21:00, în zona de munte a judeţului Timiş şi în localităţi din acest judeţ, precum şi în judeţele Hunedoara, Caraş-Severin şi Bistriţa-Năsăud se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 70 km/h şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 20-25 l/mp, izolat grindină de mici dimensiuni.

UPDATE 19:55: Potrivit meteorologilor, în judeţele Alba şi Sibiu se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 60 km/h, izolat 80 km/h, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 25-30 l/mp, izolat grindină.

UPDATE 19.50: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a extins până la ora 20:30 avertizarea nowcasting Cod portocaliu de intensificări ale vântului pentru judeţul Caraş-Severin.

UPDATE 17.40: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a extins până la ora 19:00 avertizarea nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului pentru judeţele Caraş-Severin şi Timiş. Potrivit meteorologilor, în judeţul Timiş, în zona joasă a judeţului Caraş-Severin şi în localităţi din acest judeţ, se vor semnala intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 80 km/h, izolat 80 km/, şi care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp, izolat grindină.

sursa: evz.ro

loading...

Facebook Comments