Trump anuntă AL TREILEA RAZBOI MONDIAL. Declarația care prevesteste o CATASTROFA MONDIALA

Trump anuntă AL TREILEA RAZBOI MONDIAL. Declarația care prevesteste o CATASTROFA MONDIALA

- in DE ACTUALITATE, NEWS, POLITICA, razboi
1687
Comentariile sunt închise pentru Trump anuntă AL TREILEA RAZBOI MONDIAL. Declarația care prevesteste o CATASTROFA MONDIALA
trump

Donald Trump ține, marți după-amiază primul său discurs în cadrul ONU. În timpul acestuia, liderul de la Casa Albă a vorbit despre Coreea de Nord și Iran și a amenințat că în cazul în care Phenianul va duce lucrurile prea departe va distruge complet țara, scrie CNN.

Președintele se adresează pentru prima dată Adunării Generale a ONU și și-a început discursul spunând că SUA merge foarte bine de când a câștigat el alegerile. „Statele Unite s-au descurcat foarte bine de la ziua alegerilor din 8 noiembrie”, a spus Trump menționând faptul că piața bursieră este la un nivel ridicat și șomajul a atins cel mai scăzut nivel.

El a continuat să vorbească apoi despre Coreea de Nord și imensul pericol pe care îl reprezintă amenințările acestora. Președintele Trump le-a spus liderilor mondiali de la Organizația Națiunilor Unite că teroriștii câștigă putere în întreaga lume, dar că pacea este posibilă. „Teroriștii și extremiștii au acumulat putere și s-au răspândit în fiecare regiune a planetei”, a spus el, adăugând, însă, că Statele Unite sunt pregătite să combată instabilitatea globală prin puterea militară. „Armata noastră va fi în curând mai puternică pe care a fost vreodată”, a spus el.

Trump susține că nu caută să-și impună stilul de viață nimănui și nu va împinge țările să adopte valorile americane. „În America nu căutăm să ne impunem viața nimănui, ci mai degrabă vrem să o lăsăm să strălucească și să fie un exemplu pentru toată lumea „, a spus Trump.
Kim Jong-un, omul-rachetă sinucigaj

Liderul de la Washington a criticat și „națiunile necinstite” și Coreea de Nord, numindu-le „flagelul planetei noastre”.

Vorbind despre amenințarea nucleară a Coreei de Nord, el a numit națiunea și regimul „depravat” și o „trupă de criminali” pe care amenință să o ”distrugă complet”.

El a făcut din nou referire la Kim Jong Un pe care l-a numit ”omul rachetă aflat într-o misiune de sinucidere a sa și a țării sale” prin programul nuclear pe care îl duce.
Acordul nuclear cu Iranul este o jena pentru SUA, spune Trump

În cursul săptămânii trecute, președintele Trump și-a reiterat frustrările cu privire la acordul nuclear cu Iranul semnat de Barack Obama. În fața Adunării Generale a ONU, el l-a numit ”o jena”. ”Sincer, această afacere este stânjenitoare pentru Statele”.
Trump: Unele părți ale lumii „se duc naibii „

Președintele Trump a afirmat cu blândețe că anumite părți ale lumii „se duc naibii”, sugerând că este în puterea ONU de a schimba acest lucru.

„Porțiuni majore ale lumii sunt în conflict și unii, de fapt, se duc naibii”, a spus Trump. „Oamenii puternici din această cameră, sub îndrumarea și auspiciile Organizației Națiunilor Unite, pot rezolva multe dintre aceste probleme vicioase și complexe”, a spus Trump.

Trump a adăugat că SUA suportă o povară neloială a costurilor în comparație cu alte națiuni. ”Plătim 22% din întregul buget și mai mult”, a mai spus președintele.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments