COMUNICAT DE PRESĂ. Ministerul Turismului: Consultări pe tema sistemului de redevenţe al resurselor hidrotermale 

COMUNICAT DE PRESĂ. Ministerul Turismului: Consultări pe tema sistemului de redevenţe al resurselor hidrotermale 

- in NEWS
1044
Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ. Ministerul Turismului: Consultări pe tema sistemului de redevenţe al resurselor hidrotermale 
sediu ministerul turismului

Ministerul Turismului organizează în data de 22 noiembrie a.c, ora 10:00, o dezbatere privind sistemul de redevenţe al resurselor hidrotermale.

La ședința condusă de Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, au fost invitați să participe atât reprezentanți ai Secretariatului General al Guvernului, ai Ministerului Economiei și ai Agenției Naționale pentru Resurse Minerale, cât și reprezentanți ai organizațiilor și asociațiilor de profil, după cum urmează: Organizația Patronală a Turismului Balnear, Asociația Română de Balneologie, Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare şi Balneoclimatologie, SCT Felix, Asociației SPA România, Germisara SA.

În cadrul dezbaterii, vor fi discutate aspecte referitoare la impactul asupra sectorului de turism balnear, ca urmare a intenției de reglementare a modului de stabilire și colectare a taxelor de valorificare a apelor minerale utilizate în domeniul turismului balnear.

ministerul turismului

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments