Colegii I-AU SPART USA si l-au gasit mort in casa. Un tanar jandarm din Oradea s-a sinucis din cauza unei greseli marunte

Colegii I-AU SPART USA si l-au gasit mort in casa. Un tanar jandarm din Oradea s-a sinucis din cauza unei greseli marunte

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCIAL
1355
Comentariile sunt închise pentru Colegii I-AU SPART USA si l-au gasit mort in casa. Un tanar jandarm din Oradea s-a sinucis din cauza unei greseli marunte

Tanarul fusese implicat intr-un accident usor de circulatie. Jandarmul a intrat, din neatentie, pe contrasens, a lovit frontal un taxi, apoi si-a abandonat masina si a fugit de la locul impactului. In mai putin de o ora, colegii au ajuns la apartamentul lui si l-au gasit fara suflare.

Accidentul s-a petrecut marti seara, putin dupa ora opt, pe o strada din Oradea. Cu toate ca nimeni nu a fost grav ranit, jandarmul de 28 de ani nu a mai asteptat sosirea politistilor la fata locului.

Si-a abandonat masina si a fugit. Politistii i-au gasit documentele la locul accidentului si au luat legatura cu Inspectoratul de Jandarmi. Colegii lui s-au grabit spre locuinta acestuia. A fost, insa, prea tirziu.

Maior Ioan Bogdan, Jandarmeria Bihor:” A fost gasit de colegii nostri, s-au deplasat la fata locului, n-a raspuns nimeni, pina la urma s-a luat decizia de a intra in locuinta si acolo a fost gasit.

Era un coleg, va dati seama, in floarea vietii. Este colegul nostru de 4 ani, absolvent al unei scoli de subofiteri. N-a fost cunoscut cu probleme comportamentale, era la zi inclusiv din punct de vedere psihologic.”

Tinarul jandarm se mutase in urma cu 4 ani in Oradea si spera sa isi faca un rost in viata aici. “Baiat ok asa, ca si om. Chiar am ramas socata de gestul pe care l-a avut”, spune administratora blocului. “Avea planuri de viitor, zicea ca vrea sa-si faca casa, sa-si imbunatateasca aici, sa-si renoveze garsoniera. Chiar nu stiu ce l-a facut sa recurga la gestul asta. Am ramas socata.”

Ancheta in acest caz a fost preluata de Parchetul Militar Oradea.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments