Dependentă de chirurgia plastică. Un model a cheltuit mii de lire pentru a arăta precum Barbie

Dependentă de chirurgia plastică. Un model a cheltuit mii de lire pentru a arăta precum Barbie

- in NEWS
1713
Comentariile sunt închise pentru Dependentă de chirurgia plastică. Un model a cheltuit mii de lire pentru a arăta precum Barbie

Dependentă de chirurgia plastică. Un model a cheltuit mii de lire pentru a arăta precum Barbie. Motivul pentru care a pelat la bisturiu este uimitor.
Jennifer Pamplona, 24 de ani, a cheltuit peste 80.000 de lire sterline pe operaţii estetice care să o facă să arate precum variana umană a unei păpuși Barbie, prietena păpuşii masculine Ken.

Conform stirileprotv.ro, Jennifer Pamplona, cunoscuta drept “Susi Doll”, este dependentă de chirurgie estetică deși a trecut prin zeci de intervenții. Tânăra a recurs la aceste operații în memoria iubitului ei care a decedat.

Mai mult, aceasta a marturisit că nu se va opri aici și va apela din nou la bisturiul pentru un posterior mai mare decat al celebrei Kim Kardashian: “Unele fete adora sa mearga la cumparaturi, sa-si cumpere genti sau pantofi, dar mie imi place sa merg la medicii esteticieni, totul este perfect acolo”.

“Este cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea”, a mai adaugat Jennifer.

Pamplona spune că la 17 ani și-a făcut prima operație de mărime de sâni, după ani la rând în care oamenii au ras de faptul că este prea slabă.

Jennifer l-a întâlnit pe Celso Santebanes după ce a fost invitată să participe la un show de televiziune. Acesta era cunoscut drept bărbatul Ken şi visul lui era să o transforme într-o păpuşă Barbie. După ce acesta a murit în anul 2015 de cancer, Pamplona a decis să îi îndeplinească visul.

Tânăra are până acum liposuctii, două operaţii de mărire de sâni, o operaţie de rinoplastie, injecţii cu grăsime în fesieri, obraji şi buze: “Arăt atât de diferit după intervenţiile chirurgicale astfel încât mama şi bunica nu m-au mai recunoscut. A fost şocant pentru ele, dar pentru mine totul era perfect.”

sursa: evz.ro

loading...

Facebook Comments