Din aceasta noapte vremea se schimbă DRAMATIC. Anunţul meteorologilor: Vine IARNA

Din aceasta noapte vremea se schimbă DRAMATIC. Anunţul meteorologilor: Vine IARNA

- in NEWS
1282
Comentariile sunt închise pentru Din aceasta noapte vremea se schimbă DRAMATIC. Anunţul meteorologilor: Vine IARNA
vremea

Din aceasta noapte vremea se schimbă. Vor fi precipitatii în toată ţara si temperaturile incep sa scadă. Va ploua in Muntenia, Dobrogea si Oltenia. In sudul si estul Transilvaniei, dar si in Moldova vor fi precipitatii mixte, iar la munte predomina ninsorile. Minimele vor fi de la -1 la 7 grade.

Din cauza unui val de aer rece, care pătrunde în Europa dinspre Oceanul Arctic, temperaturile vor fi cu 5 – 8 grade Celsius mai scăzute decât media normală pentru această perioadă.

Vor avea loc căderi masive de zăpadă în Alpi, dar şi în vestul Sloveniei, în Croaţia, Bosnia, Serbia, Muntenegru, iar frontul de aer rece va ajunge şi în România.

„Vremea se raceste la finalul lunii decembrie, când vom avea primele ninsori. Mai abundente vor fi în centru, est, sud-est şi posibile ninsori în nord, centru şi la munte. Sunt posibile nopţi geroase în nord şi în centru”, a declarat un reprezentant al Administratiei Naţionale de Meteorologie.

Duminică se răceşte semnificativ in toata tara si se extind si precipitatiile. Vor fi ninsori in zonele montane, precipitatii mixte in Transilvania, Banat , sudul Crisanei si dealurile Moldovei. Sursa: a1.ro

loading...

Facebook Comments