„Am pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre”

„Am pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre”

- in NEWS
1153
Comentariile sunt închise pentru „Am pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre”
anunt caini otraviti

Un anunț postat pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei a stârnit panică printre stăpânii de animale, care sunt amenințați că le vor fi otrăviți câinii.

În mesajul de pe anunțul fotografiat și postat pe Facebook, stăpânilor de câini li se comunică faptul că în zonă a fost împrăștiată mâncare otrăvită, pregătită special cu intenția de a ucide patrupedele.

„Suntem o echipă formată din câteva familii, care au pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Bucatele vor fi găsite de câinii voştri în jurul şcolii şi grădiniţei, pe aleile din întreaga zonă“, se arată în mesajul alarmant.

Presupusul motiv este invocat câteva rânduri mai jos: un câine a sărit cu labele pe un copil, l-a speriat și i-a murdărit hainele. Mai mult, stăpânii patrupedelor sunt amenințați că mâncarea otrăvită ar putea fi aruncată inclusiv în parcul în care aceștia obișnuiesc să își plimbe câinii.

Speriați că le-ar putea fi otrăvite animalele, oamenii au făcut o reclamație la Poliția Capitalei. Ei spun că vor să depună o plângere pentru amenințare și așteaptă ca polițiștii să îi identifice pe cei care au lipit anunțul. De asmenea, mâncarea găsită în zona cu pricina ar putea fi analizată la un laborator, pentru a se stabili dacă într-adevăr conține otrăvuri.

„Am fost la faţa locului cu Poliţia Locală, pe camerele de luat vederi se observă cum vine aseara bipedul şi pune afişele, din pacate nu i se vede faţa. Am luat totuşi o foaie pusă de el pentru a merge la Poliţie să depundem plângere alături de proba pentru ameninţare, să poată preleva amprente de pe foile A4. Am condus Poliţia Locala în locul unde am găsit mâncarea, au făcut poze şi au rămas acolo în aşteptarea unei echipe să ridice probe pentru a determina dacă este otravă sau nu. În caz că nu există otravă rămâne în continuare fapta de «ameninţare» şi mergem până la capăt“, a scris pe Facebook proprietarul unui câine din zonă. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments