Strigatul unui roman pe Facebook: “Măi, fraților, eu nu mai înțeleg nimic din lumea asta! Avem politişti pedofili şi ciobani zoofili. Avem tăt felu’ de Pomohaci. Fiscul mai are puțin şi…”. Continuarea e HALUCINANTA

Strigatul unui roman pe Facebook: “Măi, fraților, eu nu mai înțeleg nimic din lumea asta! Avem politişti pedofili şi ciobani zoofili. Avem tăt felu’ de Pomohaci. Fiscul mai are puțin şi…”. Continuarea e HALUCINANTA

- in NEWS
1718
Comentariile sunt închise pentru Strigatul unui roman pe Facebook: “Măi, fraților, eu nu mai înțeleg nimic din lumea asta! Avem politişti pedofili şi ciobani zoofili. Avem tăt felu’ de Pomohaci. Fiscul mai are puțin şi…”. Continuarea e HALUCINANTA
om suparat

Traim intr-o lume zbuciumata care parca si-a pierdut directia, asemenea unei nave ce pluteste in deriva si care si-a pierdut orice speranta de a mai zari malul salvator. Oamenii se dezbraca de umanitate si se transforma in roboti, morti vii si alte animale salbatice. Crize peste crize, atentate, risipa fara margini, nesimtire, desfranare etc. si in final mirosul unui razboi care pare singura cale de iesire din incurcatura asta.

Din tot acest peisaj dezolant face parte, din pacate si Romania, insa cu particularitatie specifice acestui popor. Nu suntem nici mai buni dar nici mai rai decat altii, insa suntem parca, blocati undeva pe drum si inca nu reusim sa ne gasim calea spre lumina. Orbecaim in intuneric si din cand in cand unul dintre noi mai aprinde o luminita, o lumanarica mica de tot, cu flacara searbada care doar ce s-a aprins si sta deja sa se stinga.

Bazandu-ne pe Teoria Haosului formulata de Edward Lorenz, cunoscuta ca si “Efectul Fluturelui”  (“Bătaia aripilor unui fluture din Brazilia poate stârni o tornadă în Texas.”), putem presupune ca intr-o zi cineva din jurul acelei luminite isi va aprinde si el lumanarica lui si de la el urmatorul si tot asa mai departe pana se va face lumina si se va vedea calea de urmat.

Fara a va mai plictisi cu tot felul de povesti de adormit copii, va prezentam mai jos postarea unui domn, pe care am gasit-o intamplator pe Facebook si care spune in felul urmator (concluziile le trageti singuri):

“Măi, fraților, eu nu mai înțeleg nimic din lumea asta!
Avem politişti pedofili şi ciobani zoofili. Avem tăt felu’ de Pomohaci. Fiscul mai are puțin şi trimite somații la copiii care au făcut bani din colindat… Pilonii de pensii stau să pice iar pensionarii au mai multă încredere în SuperBet. Vaccinurile sunt obligatorii, sub amenințarea armei, ca la Hitler, dar nu se găsesc în farmacii. Ministrul Educației e semianalfabet. Tinerii nu mai caută, pe plajă, fete cu sâni generoşi, ci WiFi. Papagalii merg la sală şi plătesc banu’ gros ca să traga o juma’ de zi de greutăti de 150 de kile, iar eu nu găsesc om care să ridice saci de 50, contra 100 RON/ zi. Băieții poartă jegeri sau colanți, iar fetele poartă blugi largi. Femeile bagă atâta silicon în ele că ți-e frică să nu le spargi. Sau, mai rău, să nu-ți rămână însărcinate şi să-ți facă vreun copilaş Haribo. Casierele de la Profi au două facultăți, iar retardații conduc ministere. Stăm la coadă să dăm bani la fisc iar băncile ne iau 5% din banii pe care-i lăsăm în cont ca să-i folosească ele cum vor. Coca Cola e mai scump ca laptele şi merele mai scumpe decat clementinele. Blugii rupți sunt mai căutați ca ăia întregi iar pălinca e mai lesne decât lichidu’ de frână. Copiii le dau clasă la dascăli în materie de IT, limbi străine, small bussiness, etc, dar sunt etichetați cu ADHD. Grâul putrezeşte-n magazii, dar importăm făină. Dăm foc la lână şi purtăm elashtan din China. Dăm pe moca aurul şi cumpărăm scump parchet laminat din rumeguş. Si, cel mai rău, votăm derbedei să ne conducă,oare asa de tare suntem indoctrinati de acest guvern marsav?

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments