Replica Oanei Sîrbu pentru un prieten de pe Facebook care a invitat-o sa participe la protestele din București. ”Eu, pentru România am făcut enorm…”

Replica Oanei Sîrbu pentru un prieten de pe Facebook care a invitat-o sa participe la protestele din București. ”Eu, pentru România am făcut enorm…”

- in NEWS
1324
Comentariile sunt închise pentru Replica Oanei Sîrbu pentru un prieten de pe Facebook care a invitat-o sa participe la protestele din București. ”Eu, pentru România am făcut enorm…”
Oana Sarbu

Oana Sîrbu a declinat invitația unui prieten de pe Facebook de a participa la protestele de duminică searăspunând că ea face ”artă, nu politică şi mitinguri”.

”Oana, te aşteptăm în seara asta în Piaţa Victoriei. Avem nevoie de voi… Asta în cazul în care îţi pasă încotro se îndreaptă România!“, este mesajul lansat pe Facebook către actrița și cântăreața de 49 de ani de către Miki Gavrila.

Actriţa i-a dar o replică promptă:

”Eu, pentru România am făcut enorm… și numai lucruri frumoase… fac parte dintr-o pătură profesională care trebuia protejată tot mai mult de către voi, cei care vă plângeți acum de cei care au dus țara în acest punct. Așa că, nu mai cereți ajutor de la cei care fac lucruri frumoase în orice perioadă istorică, cu atâtea sacrificii. Trebuia să nu-i lăsați să-și bată joc de simboluri și modele. Și-ncă ceva: eu fac artă și nu politică și mitinguri.”

Miki Gavrila i-a cerut apoi să numească un lucru făcut pentru țară, însă nu a mai primit răspuns:

”Oana, te rog numește-mi numai un lucru pe care l-ai făcut exclusiv pentru România și nu doar pentru tine. Doar unul singur… exclusiv pentru România!!!!”. Sursa: stirileprotv.ro

Oana Sarbu replica

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments