Sunt saraci, dar n-ai idee cat cheltuiesc fiica Andei Calugareanu, Ioana Tufaru si iubitul ei pe tigari

Sunt saraci, dar n-ai idee cat cheltuiesc fiica Andei Calugareanu, Ioana Tufaru si iubitul ei pe tigari

- in MONDEN, SOCIAL
2445
Comentariile sunt închise pentru Sunt saraci, dar n-ai idee cat cheltuiesc fiica Andei Calugareanu, Ioana Tufaru si iubitul ei pe tigari
ioana tufaru si ionutioana tufaru si ionut

Fiica Andei Calugareanu si iubitul ei, Ionut, nu au o situatie financiara roz. Ea traieste dintr-un ajutor de aproximativ 600 de lei, acordat de stat, iar el lucreaza in domeniul salubritatii si castiga putin peste 1000 de lei si bonuri de masa. Din putinul lor, Tufarii reusesc insa sa se descurce misterios de bine si, basca, sa mai si puna bani la saltea pentru o minivacanta la munte sau la mare.

Vara care tocmai s-a incheiat, de exemplu, Ioana, iubitul ei si micutul Luca au petrecut trei zile pe litoral, la Costinesti si s-au distrat de minune.

Ei bine, nu escapadele sunt cele care consuma cea mai mare parte a bugetului familiei. Fiica Andei Calugareanu recunoaste ca atat ea cat si iubitul ei au un viciu de care au incercat sa se lase, dar nu reusesc.

Amandoi sunt fumatori. “Trebuie sa facem cumva sa ne lasam de viciul asta pacatos si costisitor. Fumam amandoi, si nu orice, ci tigari de calitate. Am zis ca daca nu putem sa ne oprim, macar sa nu fumam porcarii. Ne costa in jur de sapte-opt milioane pe luna tigarile, pe amandoi”, a spus Ioana.

sursa: wowbiz.ro

click pe imagine pentru a o vedea marita

loading...

Facebook Comments