Un nou CUTREMUR COLOSAL a lovit Pământul în jurul orei 02:42 AM

Un nou CUTREMUR COLOSAL a lovit Pământul în jurul orei 02:42 AM

- in NEWS
1140
Comentariile sunt închise pentru Un nou CUTREMUR COLOSAL a lovit Pământul în jurul orei 02:42 AM
cutremur-nc

Un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter a lovit Pământul în jurul orei 02:42 AM. Acesta s-a produs la doar 15 kilometri adâncime, lucru ce poate avea consecinţe devastatoare.

Cutremurul cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter a avut loc marţi în arhipelagul Noua Caledonie, teritoriu francez situat la vest de Oceanul Pacific.

Din fericire, deşi s-a produs la doar 15 kilometri adâncime, seismul nu a provocat niciun Tsunami.

Epicentrul a fost localizat la 117,48 kilometri est de oraşul Tadine, pe insulele Loyalty, parte a arhipelagului Noua Caledonie.

Deocamdată nu au fost raportate pagube materiale însemnate sau pierderi de vieţi omeneşti, dar având în vedere faptul că regiunea este populară în rândul turiştilor din întreaga lume, într-un alt scenariu acest seism ar fi putut avea consecinţe mortale, scrie Mediafax. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments