VREMEA în NOIEMBRIE intrece orice asteptari. ANM a anunţat TEMPERATURI cum NU au mai fost în ULTIMELE DECENII

VREMEA în NOIEMBRIE intrece orice asteptari. ANM a anunţat TEMPERATURI cum NU au mai fost în ULTIMELE DECENII

- in UTILE
1102
Comentariile sunt închise pentru VREMEA în NOIEMBRIE intrece orice asteptari. ANM a anunţat TEMPERATURI cum NU au mai fost în ULTIMELE DECENII
soare-printre-nori

Directorul executiv ANM, Florinela Georgescu, a declarat că luna noiembrie nu va fi aproape deloc friguroasă, ci din contră, temperaturile pot depăşi chiar şi 15 grade Celsius.

Florinela Georgescu, director executiv ANM, a declarat că astfel de temperaturi în luna noiembrie nu au mai existat de câteva decenii şi că de fapt, iarna îşi va face simţită prezenţa din luna ianuarie.

„De marţi, vremea este într-un proces de ameliorare. Precipitațiile vor fi mai puține, iar vântul va slăbi în intensitate. (…) Diminețile vor fi foarte răcoroase. În depresiuni e posibil ca temperatura să scadă sub minus 5 grade.

Vestea bună este că pe parcursul următoarelor zile, vor fi temperaturi din ce în ce mai ridicate.

Pe partea de sud a țării noastre, este posibil ca luna noiembrie să aibă o temperatură medie peste normele climatologice, mai cald decât a fost în ultimele decenii – în medie, temperaturi de peste 15 grade. În Capitală, vremea este în încălzire. Diminețile vor fi reci. După 3 noiembrie sunt așteptate schimbări ale climei. Iarna cu manifestările cela mai severe va fi în lunile ianuarie și februarie”, a spus Florinela Georgescu, conform Antena3.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments