Onomastică îndurerată! Mesajul transmis in aceasta dimineaţă de Casa Regală a României! Comunicatul aşteptat de o ţară întreagă cu inima strânsă

Onomastică îndurerată! Mesajul transmis in aceasta dimineaţă de Casa Regală a României! Comunicatul aşteptat de o ţară întreagă cu inima strânsă

- in POLITICA
1217
Comentariile sunt închise pentru Onomastică îndurerată! Mesajul transmis in aceasta dimineaţă de Casa Regală a României! Comunicatul aşteptat de o ţară întreagă cu inima strânsă
regele Mihai

Onomastică îndurerată, la Aubonne, în Elveţia. Majestatea Sa Regele Mihai este în suferinta, este mesajul transmis in aceasta dimineaţă de Casa Regală a României.

Marti seara, fostul suveran a primit sfanta impartasanie de la un preot, in prezenta Principesei Margareta. Nepotul Regelui, Nicolae, a fost si el in vizita la bunicul sau.

Casa Regală a anunțat că marea sărbătoare „îl găsește pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferință, la reședința din Elveția”, fiind înconjurat de „Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.”

Altețele Lor au anunțat că nu vor organiza niciun eveniment la reședință și că Regele este „asistat neîncetat” de maici și angajați.

Regele Mihai a primit Sfânta Împărtășanie.

„Aseară, un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale și Meridionale a venit la reședinţa din Elveția pentru a da Majestății Sale Sfânta Împărtășanie, în prezența Principesei Moștenitoare.”

Ziua de 8 noiembrie are o semnificație aparte pentru Familia Regală, întrucât se serba „public atât ziua de naștere, cât și ziua onomastică” a Majestății Sale.

„La Palatul Elisabeta, după anul 2001, Regele Mihai a găzduit de 8 noiembrie evenimentul „Porți deschise”, la care toți românii care doreau să-i ureze la mulți ani erau bineveniți. Ultimele două ocazii în care Regele a apărut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastică au fost în zilele de 8 noiembrie 2013 și 19 noiembrie 2014.

Principesa Moștenitoare Margareta mulțumește tuturor celor care au trimis în ultimele două zile atât de multe mesaje de iubire, de admirație și de încurajare pentru Majestatea Sa!”, se arată în comunicat.

„Familia Regală urează tuturor celor care poartă numele Sfinților Mihail și Gavriil pace sufletească, bucurii și împliniri!”, este mesajul transmis de Casa Regală a României. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments