A ținut 10 minute un plic de ceai folosit pe încheietura mâinii! Rezultatele l-au salvat! Uite ce poți să faci și tu cu plicurile de ceai folosite:

A ținut 10 minute un plic de ceai folosit pe încheietura mâinii! Rezultatele l-au salvat! Uite ce poți să faci și tu cu plicurile de ceai folosite:

- in SANATATE
1084
Comentariile sunt închise pentru A ținut 10 minute un plic de ceai folosit pe încheietura mâinii! Rezultatele l-au salvat! Uite ce poți să faci și tu cu plicurile de ceai folosite:
plic de ceai

După ce ți-ai savurat ceaiul, nu arunca plicul, lasă-l să se răcească sub un jet de apă rece și aplică-l direct pe iritația de pe piele de care suferi, inclusiv julituri, arsuri solare sau mușcături de țânțari, reducând inflamarea și grăbind vindecarea.

La fel de util este să aplici un pliculeț de ceai folosit și răcit în aceeași metodă, sub ochi. Te va scăpa de cearcăne și de orice umflături.

Te sfătuim să faci din asta un obicei în fiecare dimineață după ce ți-ai băut ceaiul, vei vedea că după o vreme, tenul tău va avea un aspect mult mai întinerit și mai curat.

Un alt mod în care pot fi folosite aceste pliculețe este dacă sunt puse în fiecare dintre pantofi, lasă-l peste noapte acolo și vei vedea că până dimineață va absorbi mirosul peste noapte.

Același lucru este valabil chiar și pentru frigider: pune câteva plicuri folosite într-un recipient și lasă-le în frigider, vei vedea că în curând mirosul va dispărea.

ATENTIE! Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud și/sau nu inlocuiesc tratamentele medicale. Informatiile de pe site si materialele aferente au doar un caracter informativ si nu isi propun sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Aktualnews, nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor Dvs.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments