O doctoriță și-a publicat pe Facebook fluturașul de salariu

O doctoriță și-a publicat pe Facebook fluturașul de salariu

- in SOCIAL
1033
Comentariile sunt închise pentru O doctoriță și-a publicat pe Facebook fluturașul de salariu
doctor_garda_spital

Discuții aprinse după ce o doctoriță și-a publicat pe Facebook fluturașul cu salariul de 2400 de euro, lunar. Aceasta a adăugat: „De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”.

Anca Mureșan este medic primar chirurg la Institutul Regional de Gastro-enterologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca și și-a publicat fluturașul de salariu pe Facebook, ca să arate că într-adevăr salariile medicilor au crescut substanțial în ultima lună: câștigă 11.200 de lei, aproape dublu, cu tot cu o gardă suplimentară într-o zi de sâmbătă.

Doctorița a povestit cum în urmă cu câteva zile fiica unei paciente operate de ea a insistat să-i înmâneze o sumă de bani. „Nu mai merge așa… datoria statului român este să își respecte cetățenii, medicii au primit niste salarii decente începând cu aceasta lună, așa încât de acum, dragi colegi, atunci când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”, a scris femeia. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments