Cel mai puternic antioxidant natural reduce colesterolul și este recomandat în boli cardiovasculare

Cel mai puternic antioxidant natural reduce colesterolul și este recomandat în boli cardiovasculare

- in GENERALE, SANATATE, SOCIAL
2893
Comentariile sunt închise pentru Cel mai puternic antioxidant natural reduce colesterolul și este recomandat în boli cardiovasculare

Visilife Health este mult mai puternic decât uleiul de peşte şi de 34 de ori mai puternic decât coenzima Q10*. Neobişnuitul produs conţine Krill Oil (KO) – ulei de creveți antarctici, fiind cel mai puternic antioxidant.

S-au efectuat numeroase studii clinice care arată următoarele efecte ale produsului:

Visilife Health (ulei de krill) reduce colesterolul și trigliceridele, și le menține în limite normale. Reduce nivelul colesterolului „rău” (LDL) și mărește nivelul colesterolului „bun” (HDL). Vezi rezultatele aici.

Numeroase studii clinice sunt dovada efectelor benefice ale acizilor grași Omega-3 asupra sănătății inimii. Datorită acizilor grași unici Omega-3 din compoziția sa, Visilife Health contribuie la funcționarea inimii și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale. Are  activitatea anticoagulantă a acizilor grași Omega-3 și se recomandă  persoanelor predispuse formării de cheaguri (trombilor) în sânge.

Îmbunătățește mobilitatea. Determină scăderea semnificativă a inflamării articulațiilor, produsul fiind ideal pentru persoanele care suferă de osteoartrită și artrită reumatoidă. Vezi rezultatele aici.

medicament

Visilife Health îmbunătățește memoria și puterea de concentrare. Reduce senzația de oboseală.

Păstrează celulele sănătoase, fiind important „tratament” pentru încetinirea îmbătrânirii. Eliberează stresul acumulat și estompează impactul negativ asupra sănătății și aspectului exterior.

Administrare

Pentru valori crescute ale colesterolului şi trigliceridelor: Primele 2-4 săptămâni câte 2 capsule de 2 ori pe zi, după care o doză de menţinere de 1-2 capsule pe zi timp de cel puţin 3 luni.

Pentru dureri articulare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puţin 3 luni.

Pentru tulburări de memorie și concentrare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puţin 3 luni.

Pentru dureri menstruale: Câte 4 capsule pe zi cu 8 zile înainte de menstruaţie şi 2 zile în timpul menstruaţiei.

Pentru imunitate: Câte 1-2 capsule pe zi timp de cel puţin 3 luni. Pentru copiii de peste 4 ani – câte 1 capsulă pe zi.

Colntraindicații: pentru persoanele alergice la produse din pește.

Sursa: visislim.com

loading...

Facebook Comments