I-a uimit pe toți! Are 52 de ani dar arată de 20! Cum a reușit? (VIDEO)

I-a uimit pe toți! Are 52 de ani dar arată de 20! Cum a reușit? (VIDEO)

- in GENERALE, LIFESTYLE, SANATATE, SOCIAL
8448
Comentariile sunt închise pentru I-a uimit pe toți! Are 52 de ani dar arată de 20! Cum a reușit? (VIDEO)

O femeie din Marea Britanie a descoperit secretul tinereții veșnice. La 52 de ani arată cu mult mai tânără decât alte persoane de vârsta ei. datorită unor obiceiuri sănătoase.

Pamela Jacobs afirmă că secretele ei sunt alimentația sănătoasă, uleiul de cocos și crema de protecție solară. Are o dietă bazată pe vegetale și proteine provenite din pește (mai ales somon). Majoritatea mâncărurilor le condimentează cu ghimbir și turmeric.

La micul dejun consumă ouă fierte cu pâine fără gluten sau fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure și nuci.

După masă bea un pahar de apă de cocos cu supliment de fier.

Pentru prânz se mulțumește cu salată preparată acasă dimineața. Aceasta conține un amestec de spanac, kale, porumb, roșii, măsline, avocado, coriandru și busuioc. Proteine și le ia din pește, ouă sau pui și dressingul salatei este format din ulei de măsline și suc de lămâie.

„De asemenea, adaug piper cayenne și o grămadă de piper negru”, afirma Pamela.

La cină mănâncă o porție de pui, pește gras sau friptură de miel cu multe legume.

Mai consumă un pumn de migdale, humus sau țelină între mese și bea apă cu lămâie. Merge la sală o dată pe săptămână, face saună timp de 10 minute și apoi un duș rece. Pielea și-o hidratează cu ulei de cocos de două ori pe zi și nu iese afară fără să-și aplice cremă de protecție solară. Sursa: doctorulzilei.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments