Nu vei mai tuși niciodată pe perioada iernii! Mărunțeste o banană și adaugă aceste 2 ingrediente simple, pe care toată lumea le are în casă!

Nu vei mai tuși niciodată pe perioada iernii! Mărunțeste o banană și adaugă aceste 2 ingrediente simple, pe care toată lumea le are în casă!

- in SANATATE
6817
Comentariile sunt închise pentru Nu vei mai tuși niciodată pe perioada iernii! Mărunțeste o banană și adaugă aceste 2 ingrediente simple, pe care toată lumea le are în casă!
banana-impotriva-tusei

În loc să aruncați bani în vânt pe pastilele industriei farmaceutice, care au reacții adverse, mai bine încercați acest remediu natural și eficient. Veți scăpa complet de tusă și veți îmbogăți organismul cu vitamine. Vedeți cât de simplu se prepară.

INGREDIENTE:

– 2 banane coapte

– 2 linguri de miere

– 400 ml apă

MOD DE PREPARARE:

1. Turnați apa în cratiță, puneți-o pe foc și aduceți-o până la punctul de fierbere. Între timp, curățați bananele de coajă și mărunțiți-le cu o fruculiță.

2. Opriți focul și adăugați treptat piureul de banană. Amestecați până la omogenizare.

3. Când compoziția se va răcori puțin, adăugați mierea și remediul e gata.

Administrați câteva lingurițe de 4 ori pe zi.  Încălziți puțin amestecul înainte de consum.

În doar câteva zile veți observa că tusa dispare și vă simțiți mult mai bine. Acest remediu mai ameliorează și somnul, pentru că bananele au proprietăți calmante. Fiți sănătoși.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments