Un fermier a murit brusc, dupa o muscatura de capusa. Dar doctorii au descoperit ceva TERIFIANT

Un fermier a murit brusc, dupa o muscatura de capusa. Dar doctorii au descoperit ceva TERIFIANT

- in SANATATE
1670
Comentariile sunt închise pentru Un fermier a murit brusc, dupa o muscatura de capusa. Dar doctorii au descoperit ceva TERIFIANT
capuse

Capusele sunt cunoscute pentru faptul ca sug sangele diverselor animale pe care le intalnesc, inclusiv oamenilor. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru boala oribila pe care o raspandesc, virusul Lyme, o boala mortala care afecteaza tot mai multe persoane in fiecare zi.

Familia unui fermier din Kansas, SUA, a descoperit cat de periculos este acest parazit, iar virusologii au aflat ca boala lyme nu este singura problema ale acestor insecte oribile.

Fermierul a murit dupa ce a fost muscat de o capusa. Toata lumea credea ca principala cauza era boala Lyme, cu toate ca simptomele dinaintea mortii erau altele. Medicii contrariati au luat corpul si au inceput sa faca cercetari pentru a putea determina cauza exacta a mortii. Acela a fost momentul in care toti s-au declarat socati.

Dupa nenumarate teste, autoritatile sanitar veterinare din localitate au descoperit ca barbatul a fost infectat cu un virus necunoscut, pe care l-au numit Bourbon, dupa localitatea in care fermierul a trait si a murit.

Expertul in boli infectioase dr. Dana Hawkinson sppune ca acest virus „este un genom care seamana cu alti virusi descoperiti in Europa, Africa de Sud, dar nu a fost niciodata identificat in emisfera vestica. Cu siguranta este ceva ce nu am mai intalnit niciodata pana acum”.

Acesta este si motivul pentru care barbatul nu a putut fi tratat la timp. Nefiind un virus raspandit in SUA, nici antidot impotriva lui nu a existat, iar medicii care l-au examinat prima oara nu au stiut ce sa faca.

Acum, se fac cercetari pentru a se determina daca noua tulpina de virus s-a raspandit si in alte zone din SUA sau este un caz izolat.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments