Victor Slav a comis-o GRAV și l-a prins Poliția! Vedeta TV are mari PROBLEME

Victor Slav a comis-o GRAV și l-a prins Poliția! Vedeta TV are mari PROBLEME

- in AUTO, MONDEN
1485
Comentariile sunt închise pentru Victor Slav a comis-o GRAV și l-a prins Poliția! Vedeta TV are mari PROBLEME
victor slav

Victor Slav a fost prins de polițiști! Vedeta TV de la Kanal D a rămas pieton pentru 90 de zile după ce a fost depistat conducând cu vinteză foarte mare pe autostradă.

Soțul modelului Bianca Drăgușanu se afla la volanul unui Porsche, un bolid de zeci de mii de euro, atunci când a căzut în plasa polițiștilor de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale din IGPR. Incidentul s-a petrecut pe A1, pe porțiunea dintre Râmnicu Vâlcea și Deva, la kilometrul 257. Aparatul radar l-a înregistrat cu 186 km/h, o viteză foarte mare pentru acea porțiune de drum. Pus în fața faptului împlinit, mai ales că abaterea a fost filmată și înregistrată, Victor Slav și-a recunoascut vinovăția.

Victor Slav a primit 2.900 de lei amendă

Polițiștii au întocmit un proces-verbal, în care au relatat cele petrecute și l-au sancționat pe Victor Slav, partenerul de viață al Biancăi Drăgușanu. Prezentatorul TV s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei, dar mai grav este că a rămas pieton pentru 90 de zile. Agenții i-au interzis să se mai urce la volan în această perioadă.

Astfel că, pentru anmite drumuri pe care le va avea de făcut, vedeta TV va apela la soția sa, Bianca Drăgușanu, sau își va angaja un șofer persoanl până își va recupera permisul de conducere. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments