Urgență la spitalul de urgențe! Medicii de la UPU Oradea şi-au dat demisia în masă

Urgență la spitalul de urgențe! Medicii de la UPU Oradea şi-au dat demisia în masă

- in SANATATE
797
Comentariile sunt închise pentru Urgență la spitalul de urgențe! Medicii de la UPU Oradea şi-au dat demisia în masă
upu_oradea_urgente_spital

Criză la UPU Oradea! Zeci de medici de la Urgenţă şi-au anunţat, marţi, demisia în masă. Potrivit Realitatea TV, asistenţii ar urma să facă acelaşi lucru.

Este vorba despre 36 de medici. Situaţia de criză a apărut după ce Consiliul Local a redus sporurile cu 60% pentru medici şi cu 20% pentru asistenţi.

Managerul Spitalului Judeţean din Oradea a declarat, pentru Realitatea TV, că s-a tatonat o soluţie de compromis prin care diferenţa de bani pe care o revendică protestatatii să fie acoperită din resursele proprii ale spitalului, fără a afecta calitatea actului medical. Principala speranţă rămâne, însă, găsirea unei soluţii în urma negocierilor dintre sindicare şi miniştrii de resort.

Potrivit Radio Cluj, diferenţele salariale pentru luna aprilie vor fi plătite dintr-un “fond special” al primăriei Oradea. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments