Usturoiul nu trebuie consumat atunci cand te confrunti cu una dintre aceste probleme: Nu este de glumit cu asta!

Usturoiul nu trebuie consumat atunci cand te confrunti cu una dintre aceste probleme: Nu este de glumit cu asta!

- in SANATATE
1482
Comentariile sunt închise pentru Usturoiul nu trebuie consumat atunci cand te confrunti cu una dintre aceste probleme: Nu este de glumit cu asta!
usturoi

Usturoiul se clasifica printre legumele excelente care au proprietati uluitoare pentru sanatatea noastra. Acesta trateaza mai multe boli, incluzand racelile, ateroscleroza si bolile de rinichi.

Ba mai mult, acesta ajuta la consolidarea imunitatii, la indepartarea placii arteriale si regleaza nivelul de zahar din sange. Pe langa toate acestea, este eficient in indepartarea parazitiilor din corp.

Din nefericire, exista si situatii in care usturoiul nu trebuie consumat, precum cele de mai jos:

Usturoiul este un anticoagulant natural, astfel ca atunci cand se foloseste in combinatie cu alte medicamente anticoagulante poate cauza hemoragii necontrolate.

Cand sub tratament medicamentos, nu este recomandat sa consumi usturoi. Acesta poate accentua efectele medicamentelor, cauzand diverse probleme.

Nu il consuma atunci cand te confrunti cu probleme ale ficatului, deoarece scade eficienta medicamentelor pentru aceasta boala.

Interactioneaza cu anticonceptionalele.

Atunci cand ai stomacul sensibil, nu este recomandat sa consumi usturoi, deoarece acesta poate irita mucoasa gastrointestinala.

Femeile insarcinate trebuie sa consume cantitati moderate de usturoi.

Usturoiul scade tensiunea, astfel ca daca tensiunea ta este deja una scazuta, evita sa mai mananci usturoi. Sursa: realitatea.net

ATENTIE! Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud și/sau nu inlocuiesc tratamentele medicale. Informatiile de pe site si materialele aferente au doar un caracter informativ si nu isi propun sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Aktualnews, nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor Dvs.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments