15 ani i-a crescut burta fără încetare și a crezut că e de la bere, dar când s-a dus la spital, doctorii au înmărmurit când au văzut ce era în el: “Nici nu trebuia să mai fiți în viață…”

15 ani i-a crescut burta fără încetare și a crezut că e de la bere, dar când s-a dus la spital, doctorii au înmărmurit când au văzut ce era în el: “Nici nu trebuia să mai fiți în viață…”

- in SOCANT
1541
Comentariile sunt închise pentru 15 ani i-a crescut burta fără încetare și a crezut că e de la bere, dar când s-a dus la spital, doctorii au înmărmurit când au văzut ce era în el: “Nici nu trebuia să mai fiți în viață…”
burta

În vârstă de 63 de ani, Kevin Daly, credea de 10 ani că are o simplă burtă de la bere, la fel ca mulți dintre prietenii săi, dar a devenit suspicios când a dat jos 14 kilograme, însă burta lui uriașă a rămas la fel. Astfel că, în decembrie, el și-a convins medicul să-i facă analize mai detaliate, care au dus la concluzia că omul avea de fapt în el o tumoră uriașă, cât o minge de plajă, care se răspândise în întregul său abdomen și care cântărea 13 kilograme!

Dacă nu ar fi devenit suspicios și nu s-ar fi dus la medic, tumora l-ar fi ucis în doar câteva luni. Se pare că masa creștea în bărbat de 10 sau 15 ani, și că numai norocul a făcut-o să nu se răspândească și în altă zonă a corpului acestuia. Este extrem de neobișnuit ca o tumoră să crească atât de mare fiindcă de obicei sunt detectate deoarece provoacă multe alte probleme în organism.

Medicilor le-au trebuit șase ore pentru a îndepărta tumora, care se insinuase printre organele lui Daly, înclusiv în stern și în colon. Totodată, au fost nevoiți să îi scoată și unul dintre rinichi, deoarece tumora se înfășurase în jurul lui. Două luni mai târziu, bărbatul avea din nou greutatea pe care o mai avuse doar în facultate. Când vorbește despre această experiență, omul de 63 de ani povestește că are impresia că a evitat un glonț. Sursa: dailymail.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments