Furtuna violenta care a DEVASTAT Istanbulul a aruncat in aer retelele de socializare, care au fost luate cu asalt de IMAGINI APOCALIPTICE

Furtuna violenta care a DEVASTAT Istanbulul a aruncat in aer retelele de socializare, care au fost luate cu asalt de IMAGINI APOCALIPTICE

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1250
Comentariile sunt închise pentru Furtuna violenta care a DEVASTAT Istanbulul a aruncat in aer retelele de socializare, care au fost luate cu asalt de IMAGINI APOCALIPTICE
furtuna devastatoare istanbul

O furtună teribilă, ce a durat numai 20 de minute, a paralizat Istanbulul, seara trecută. Cel puţin zece persoane au fost rănite, dintre care două grav, numeroase străzi au fost inundate, iar traficul rutier, dar şi cel naval, în Bosfor, au fost întrerupte pentru scurt timp.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini apocaliptice din timpul furtunii. În mai multe zone, grindina a atins mărimea mingiilor de golf.

 

Potrivit agenţiilor de ştiri turce, 230 de copaci au fost smulşi din rădăcini şi aproape 90 de acoperişuri au fost distruse în oraş.

 

În mai multe zone, grindina a atins mărimea mingiilor de golf. Iar trăsnetele au provocat câteva incendii, care au fost, din fericire, stinse repede.

Furtuna violentă a afectat şi traficul aerian. Şaisprezece avioane cu destinaţia aeroportul Ataturk, din Istanbul, au fost deviate.

Pe internet circulă fotografii cu un avion Atlas Global A320, după ce a aterizat în Istanbul, în timpul furtunii devastatoare.

Imaginile sunt incredibile!

sursa: observator.tv

loading...

Facebook Comments