Atacați de hoți pe șosea. Ce a pățit o familie din Galați când se întorcea de la mare. I-au înconjurat cu trei autoturisme:

Atacați de hoți pe șosea. Ce a pățit o familie din Galați când se întorcea de la mare. I-au înconjurat cu trei autoturisme:

- in SOCANT
1130
Comentariile sunt închise pentru Atacați de hoți pe șosea. Ce a pățit o familie din Galați când se întorcea de la mare. I-au înconjurat cu trei autoturisme:
atac hoti

O familie din Galaţi susţine că a fost urmărită şi intimidată de persoane care ar fi încercat să o jefuiască. Incidentul ar fi avut loc în judeţul Ialomiţa, conform adevărul.ro. Părinţii şi doi copii se aflau în propria maşină şi se întorceau de la mare.

La intrarea în localitatea Ţăndărei, vehiculul lor ar fi fost înconjurat de alte trei autoturisme şi, deşi au sunat la 112, nu au primit niciun ajutor. Reprezentenţii poliţiei Ialomiţa susţin că în aceaşi seară, o altă persoană sunase, din acelaşi loc, pentru a reclama o maşină suspectă. Dar spun şi că nu pot deschide o anchetă dacă nu primesc o sesizare oficială.

Carmen Ilie: Soţul încerca să le explice că suntem în maşină, că încercăm să ieşim din Ţăndărei şi am fost înconjuraţi şi ni s-a aşezat o dubiţă în faţă. Exact incidentul, aşa cum s-a întâmplat, iar poliţistul de la 112 a început să întrebe: dar nu cumva v-aţi şicanat în trafic, dar nu cumva….

Din punctul meu de vedere, sunt întrebări din dorinţa de a trage de timp. Auzi că este o familie cu doi copii în maşină, care a păţit ceva, în secunda doi trimiţi un echipaj. Nu am găsit, până la Brăila, în localitatea Albina, niciun echipaj de poliţie, nimic, nici măcar un poliţist.” Sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments