BREAKING NEWS! Stare de urgenţă la Constanţa! Litoralul românesc, luat cu ASALT de bărci pline cu imigranţi – FOTO/VIDEO

BREAKING NEWS! Stare de urgenţă la Constanţa! Litoralul românesc, luat cu ASALT de bărci pline cu imigranţi – FOTO/VIDEO

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT
1291
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS! Stare de urgenţă la Constanţa! Litoralul românesc, luat cu ASALT de bărci pline cu imigranţi – FOTO/VIDEO
refugiati1

Imagini incredibile în această dimineață la malul mării. Mai multe ambarcațiuni pline cu refugiați provenind din zonele de conflict din Orientul Mijlociu via Turcia au sosit în România. Ei erau așteptați pe mail de efective importante ale Gărzii de coastă, Poliției și Jandarmeriei.

Imaginile au fost surprinse, în urmă cu câteva ore, pe litoralul românesc, în stațiunea 2 Mai. Ambarcațiunea cu imigranți a fost interceptată în larg de o navă a Gărzii de Costă și escortată până la mal.

În urmă cu o săptămână, o ambarcațiune cu 87 de imigranți la bord, printre care și câteva zeci de copii, a ajuns pe plaja din zona Capu Midia.

Mulți dintre imigranți au fost prinși de polițiști, însă câțiva au reușit să fugă, motiv pentru care polițiștii au efectuat o razie de aproximativ 10 ore pe șoselele din zona Năvodari Doi bărbați au fost reținuți și ulterior arestați preventiv după ce au fost acuzați de trafic de persoane.

”Dramatic este că aceste ambarcațiuni, în număr de trei au părăsit Turcia și se îndreptau către Bulgaria, sunt ambarcațiuni de agrement. Imigranții au profitat de un moment liniștit al Mării Negre, forțând mai întâi barajul celor din Bulgaria, fără vreo reușită și ajungând în România, unde au fost opriți. Unul dintre vase a eșuat parțial, chiar la jumătatea distanței”, a declarat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, care se afla pe plaja din 2 Mai, pentru Antena 3.

 

sursa foto/video: Dan MV Chitic – Facebook.

sursa articol: observator.tv

loading...

Facebook Comments