Cand a vazut ce ascunde sotia lui sub patul copilului, a ucis-o pe loc

Cand a vazut ce ascunde sotia lui sub patul copilului, a ucis-o pe loc

- in SOCANT
1077
Comentariile sunt închise pentru Cand a vazut ce ascunde sotia lui sub patul copilului, a ucis-o pe loc
ucis-sotie

Un barbat in varsta de 46 de ani si-a injunghiat sotia cu 3 lovituri de cutit cand a vazut ce ascunde sub patul din camera copilului.

Azad Singh (46 de ani) s-a intors mai devreme acasa din tura de noapte, spre surprinderea sotiei care se afla in compania amantului.

Lui Azad i s-a parut ceva suspect in comportamentul sotiei si a inceput sa se uite prin toata casa. In momentul in care l-a gasit pe amnt in camera unuia dintre copii, ascuns sub pat, barbatul de 46 de ani si-a iesit din minti.

El a mers la bucatarie si a luat un cutit, moment in care amantul a reusit sa scape. Din pacate, Rani, sotia in varsta de 40 de ani nu a mai apucat sa fuga. Sotul ei i-a aplicat trei lovituri de cutit si i-a sectionat artera carotida. Femeia a murit pe loc.

Azad si sotia lui se mutasera in Marea Britanie impreuna cu cei doi fii ai lor in urma cu un an, scrie Metro. Judecatorii britanici l-au condamnat pe barbat la inchisoarea pe viata pentru crima sa, desi i-au spus in timpul procesului ca nu au niciun dubiu ca isi iubea sotia.

loading...

Facebook Comments