Ce a apărut pe trunchiurile mai multor copaci dintr-o pădure din Vrancea. Oamenii sunt contrariați

Ce a apărut pe trunchiurile mai multor copaci dintr-o pădure din Vrancea. Oamenii sunt contrariați

- in SOCANT
1324
Comentariile sunt închise pentru Ce a apărut pe trunchiurile mai multor copaci dintr-o pădure din Vrancea. Oamenii sunt contrariați
padurec

Unul dintre cei mai mari importatori-exportatori de cherestea din Europa a cumpărat în urmă cu mai mulți ani aproximativ 1.000 de hectare de pădure în comuna Vintileasca.

Peter Forssel, președintele Midger Investments, este suedez și cel puțin odată pe an vine în Vrancea “la moșie”. Potrivit primarului comunei Vintileasca, suedezul face parte dintr-o familie foarte bogată de nobili, scrie Vrancea24.ro.

“La noi vine odată pe an, cu elicopterul, să vadă care mai este starea pădurii. Odată a venit cu un alt membru al familiei, cu două elicoptere. L-am întrebat de ce a fost nevoie de două elicoptere, când erau locuri suficiente pentru mai multe persoane și mi-a răspuns că nu o să găsești niciodată o familie de nobili în același mijloc de transport”, a declarat primarul Georgel Spătaru.

Potrivit acestuia, suedezul a avut pretenția ca arborii din limitele amenajamentului silvic pe care îl administrează să fie marcați în culorile statului suedez, galben și albastru. Edilul este nemulțumit că omul de afaceri suedez a promis că nu va face exploatare din pădure, dar mașinile sale transportă cherestea și strică drumurile comunei. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments