Trei cutremure în Vrancea și unul în Marea Neagră în ultimele 24 de ore

Trei cutremure în Vrancea și unul în Marea Neagră în ultimele 24 de ore

- in NEWS
925
Comentariile sunt închise pentru Trei cutremure în Vrancea și unul în Marea Neagră în ultimele 24 de ore

Un cutremur cu magnitudinea de 2,5 pe scara Richter s-a produs în Vrancea, în noaptea de duminică spre luni, după ce alte două seisme au avut loc duminică. Un seism de 3,5 grade a avut loc în Marea Neagră, duminică.

Seismul de luni dimineața a avut loc la ora 00:53:53 (ora Romaniei), la adâncimea de 70.2km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (31km), Panciu (33km), Onești (41km), Focșani (45km), Mărășești (46km).

Cu câteva ore înainte de miezul nopții s-a produs un alt seism cu magnitudinea 2.8 pe scara Richter, la adâncimea de 129.3 km. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobești (40km), Panciu (46km), Onești (52km), Râmnicu Sărat (52km), Focșani (53km)

Un alt seism cu magnitudinea de 3,5 pe scara Richter s-a produs, duminică, la ora 14.58, în Marea Neagră, la o adâncime de 10 kilometri, informează Institutul Naţional pentu Fizica Pământului, conform Mediafax.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), duminică la ora 14.58 s-a produs în Marea Neagră un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la adâncimea de zece kilometri. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments