Ce pedeapsa a primit un barbat din Vaslui care a violat si ucis o adolescenta. Crima a îngrozit toată comunitatea

Ce pedeapsa a primit un barbat din Vaslui care a violat si ucis o adolescenta. Crima a îngrozit toată comunitatea

- in SOCANT
1428
Comentariile sunt închise pentru Ce pedeapsa a primit un barbat din Vaslui care a violat si ucis o adolescenta. Crima a îngrozit toată comunitatea
criminal

După o crimă oribilă, petrecută în primăvară, tânărul de 20 de ani, din Vaslui, considerat din prima clipă suspect, a fost acum condamnat. El a primit zece ani de închisoare, pentru că a violat și ucis o minoră.

El a ucis o adolescentă de 14 ani, iar magistraţii Tribunalului Vaslui au decis să stea după gratii pentru următorii 10 ani.

La începutul lunii mai, bărbatul s-a oferit să o conducă pe fata de 14 ani acasă, iar pe drum i-a propus să întreţină relaţii intime. Adolescenta s-a împotrivit, iar în lupta care-a urmat, individul a omorât-o.

Când au văzut că adolescenta nu vine acasă, părinţii îngrijoraţi au sunat la poliţie. Autorităţile au început căutările şi trupul victimei a fost găsit ascuns după nişte copaci.

La audieri, suspectul a recunoscut, în cele din urmă, crima. A primit acum 10 ani de închisoare cu executare, pentru omor. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments