ULTIMA ORA: O persoana este prinsa sub un tren, la statia de metrou Piata Unirii! Ce se întâmplă în aceste momente

ULTIMA ORA: O persoana este prinsa sub un tren, la statia de metrou Piata Unirii! Ce se întâmplă în aceste momente

- in SOCANT
903
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORA: O persoana este prinsa sub un tren, la statia de metrou Piata Unirii! Ce se întâmplă în aceste momente
breaking-news-alert2

Circulaţia metroului s-a desfăşurat îngreunat, in aceasta seară, pe magistralele 1 (Republica-Dristor 2) şi 3 (Anghel Saligny – Preciziei), călătorii fiind anunţaţi prin difuzoare că situaţia este urmare a unei tentative de sinucidere.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov spun că o persoană a fost prinsă sub metrou în staţia Piaţa Unirii 1.

Conform sursei citate, victima este un bărbat între 20 și 30 de ani, care a fost prins între spaţiul dintre perete şi vagon, echipele de intervenţie reuşind să îl scoată de pe şine. El a suferit un traumatism cranio-cerebral şi i s-a acordat primul ajutor într-un vagon de metrou.

Metrorex a anunţat că incidentul s-a produs în jurul orei 19.30, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, pe linia Republica-Eroilor, unde a avut loc o tentativă de suicid.

“Trenul a fost frânat. Echipele de intervenţie ale Metrorex au intervenit pentru scoaterea victimei de sub tren, în paralel fiind alertat 112, conform procedurilor interne. Circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă până la venirea autorităţilor din domeniu şi rezolvarea situaţiei”, a precizat Metrorex. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments