Cutremur APOCALIPTIC cu magnitudinea de 8,2 in Alaska in urma cu putin timp. Martori: „Suntem uluiți de cât a durat”. S-a dat alarma de tsunami! (Video)

Cutremur APOCALIPTIC cu magnitudinea de 8,2 in Alaska in urma cu putin timp. Martori: „Suntem uluiți de cât a durat”. S-a dat alarma de tsunami! (Video)

- in SOCANT
946
Comentariile sunt închise pentru Cutremur APOCALIPTIC cu magnitudinea de 8,2 in Alaska in urma cu putin timp. Martori: „Suntem uluiți de cât a durat”. S-a dat alarma de tsunami! (Video)

Un cutremur cu magnitudinea de 8.2 grade pe scara Richter în această dimineaţă în Alaska.

Seismul cu magnitudinea 8,2 a avut loc la numai 10 kilometri adâncime, la 278 de kilometri în sudul de insula Kodiak din Alaska, potrivit primelor informații furnizate de USGS.

Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a revizuit cutremurul la magnitudinea 7,9 și a precizat că seismul a avut loc la 25 de kilometri adâncime, conform digi24.ro

tsunami alaska travel

Cutremurul a avut loc la ora 09:31 GMT (11:31 ora României).

Oamenii au fost alertați să caute locuri de refugiu în zonele înalte.

Alertă de tsunami după un cutremur de 8,2 în Alaska 

Alerta a fost emisă nu numai pentru sudul statului american Alaska, dar și pentru regiunea British Columbia din Canada și chiar și în statele California și Washington.

Martorii au afirmat ca acest cutremur a fost incredibil de lung 10-15 secunde:

cutremur Alaska

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments