CEAUȘESCU NU AR FI MURIT LA EXECUȚIE! IPOTEZA CARE DINAMITEAZĂ ROMÂNIA!

CEAUȘESCU NU AR FI MURIT LA EXECUȚIE! IPOTEZA CARE DINAMITEAZĂ ROMÂNIA!

- in INEDIT, ISTORIE, SOCANT, SOCIAL
2501
Comentariile sunt închise pentru CEAUȘESCU NU AR FI MURIT LA EXECUȚIE! IPOTEZA CARE DINAMITEAZĂ ROMÂNIA!
ceausescu-executie

România a pornit în 1989 pe un drum nou, dar a pornit de la o minciună și de la o crimă, iar unde s-a ajuns se vede.

Mai nou, experții francezi care au studiat caseta originală a execuției cuplului dictatorial susțin că N. Ceaușescu a avut parte de două execuții. În momentul în care scena execuției pe care o cunoaște tot poporul și pe care o puteți urmări mai jos a fost filmată, cuplul dictatorial era deja mort. Cititi mai jos și luați aminte. Examinând-o cu atenție, un grup de experți francezi, condus de doctorul Loick le Ribault, director al Centrului de Microscopie Electronică din Franța, a ajuns la o concluzie surprinzătoare, necunoscută cititorilor români.

Experții francezi au sesizat pe videocasetă, în clipa când doctorul a ridicat capul Elenei Ceaușescu, imediat ce praful stârnit de gloanțe s-a împrăștiat, că sângele de sub cap era deja coagulat, iar gâtul devenise țeapăn. Ceea ce era imposibil, dacă execuția avusese loc cu câteva momente mai înainte.

S-a conchis, fără dubii, că Elena Ceaușescu era moartă de cel puțin câteva ore înaintea filmării “execuției”.

Tot pe baza videocasetei, grupul de experți francezi a mai semnalat și că, deși cadavrele cuplului Ceaușescu purtau urme de gloanțe, nu existau – în mod ciudat – urme de sânge în jurul găurilor provocate de acele gloante, iar în ce-l privește pe Ceaușescu nu exista nici sânge scurs in jurul cadavrului sau.

Experții francezi au stabilit, în aceste condiții, că – „deoarece cadavrele nu prezentau vreo urmă de sânge pe piept și pe față imediat după execuție și intraseră chiar într-o anumită rigiditate” – nu ramânea decât că cei doi fuseseră “executați”, cu cel puțin câteva ore înaintea filmării execuției, în mod separat, cu un singur glonte tras în ceafă. Zvonurile parvenite de la Unitatea lui Kemenici arată ca responsabil cu uciderea celor doi ar fi fost Gelu Voican Voiculescu.

Apoi, pentru filmare, cei doi au fost proptiți de perete pentru simularea execuției.


Executia lui Ceausescu trucata de asasinii FSN…

sursa: romaniaa.ro

loading...

Facebook Comments