UN Primar din GERMANIA: “”Prefer Sa Dublez Numarul De Sirieni, Numai SA PLECE ROMANII De Aici””

UN Primar din GERMANIA: “”Prefer Sa Dublez Numarul De Sirieni, Numai SA PLECE ROMANII De Aici””

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, SOCIAL
1642
1

Primarul orașului Duisburg din Germania a făcut o declarație șocantă, sătul de conflictele zilnice și de rata crescută a șomajului, despre care a spus că sunt provocat de români și bulgari.

Astfel, edilul a precizat că ar fi fericit să dubleze numărul sirienilor, cu condiția ca românii și bulgarii să plece.

Sören Link a vorbit despre problemele cu care se confruntă orașul său, într-un interviu pentru o publicație germană.

”Est-europenii nu vin toți la Duisburg ca să muncească”, a precizat primarul.
Link a mai declarat că Duisburg este un oraș cu o rată de șomaj de peste 12% și că românii și bulgarii s-ar duce ”în altă parte” dacă chiar ar vrea să muncească, potrivit ziarulromanesc.de.

În schimb, ei ”vin la Duisburg datorită condițiilor favorabile de locuit și a infrastructurii bune”, a spus primarul într-un interviu acordat portalului de știri Der Westen.

Link s-a arătat contrar prezenței est-europenilor încă de acum doi ani când, pe timpul unei conferințe privind refugiații, a spus: ”Mi-ar plăcea să dublez numărul sirienilor, dacă aș putea trimite de aici câțiva est-europeni”.

Apoi politicianul și-a cerut scuze, spunând că nu a ales cele mai fericite cuvinte și că nu a vrut să rănească pe nimeni personal.

Acum, chiar înainte de alegerile locale pentru primărie, care coincid cu alegerile generale de pe 24 septembrie, a uitat de regrete și a spus în interviu că la acea vreme a primit ”un puternic sprijin al publicului” pentru declarațiile legate de sirieni și est-europeni. sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. …..este, ce-a, mai murdara Declaratie,!!! …..pentruca, vor sa DISTRIBUIE, …in tarile ESTEUROPENE, ….POLONIA, ROMANIA, UNGARIA, CEHIA, SLOVACIA, UNGARIA….mai multi imigranti, afro-arabi, pe care madam Merkel, i-a invitat in GERMANIA!!!!! ….dar, cum se apropie alegerile, Merkel doreste, sa-nparta, MAREA EROARE! …pe contul tarilor esteuropene!!!! …pentruca, efectul aceste-i ineptii, facute de Merkel, o va plati, cu functia, in favoarea D’lui SHULTZ!!! Dorim, D’nei Merkel sa aduca,cu SUCCES, DOAR in GERMANIA!!! toti locuitorii din PENINSULA ARABA!!!…PE CARE I-A INVITAT …pentru FERICIREA tuturor GERMANILOR!!! …SA nu UITAM, ca TARILE, EST-EUROPENE, nu au FOST tari COLONIALE!!!!! …SI am SUFERIT, greutatile Experimentului Comunist!!!!

Comments are closed.