Şi-a omorât iubita şi a îngopat-o într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea. Descoperirea şocantă făcută de criminaliști: “A pregătit groapa înainte de a-şi duce iubita acolo”

Şi-a omorât iubita şi a îngopat-o într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea. Descoperirea şocantă făcută de criminaliști: “A pregătit groapa înainte de a-şi duce iubita acolo”

- in SOCANT
998
Comentariile sunt închise pentru Şi-a omorât iubita şi a îngopat-o într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea. Descoperirea şocantă făcută de criminaliști: “A pregătit groapa înainte de a-şi duce iubita acolo”

Cadavrul unei tinere în vârstă de 19 ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsit, miercuri dimineaţa, îngropat într-o pădure din zona Goranu, ea fiind ucisă în urmă cu aproximativ o lună de către iubit, pe fondul unei crize de gelozie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că autorul crimei a fost identificat şi reţinut.

”Avem din păcate cadavrul unei fete de 19 ani găsit în pădure lângă Râmnicu Vâlcea. Tocmai ce a fost ridicat de IML. Autorul este prins şi în aceste momente este dus la Parchet. Se pare, din primele date, că ar fi lovit-o cu ceva şi ar fi îngropat-o în zona Goranu”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea, citat de Mediafax.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, că, în urmă cu o lună, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita, în vârstă de 19 ani, cu care avea o relaţie de aproximativ un an.

Totul s-ar petrecut în pădurea din zona Goranu a municipiului Râmnicu Vâlcea, unde tânărul, după ce a avut discuţii cu iubita lui, a lovit-o cu pumnii în zona feţei, după care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona inimii şi a abdomenului. După ce a ucis-o, el a introdus-o în saci menajeri şi a îngropat-o, părăsind locul crimei. Aceleaşi surse susţin că tânărul ar fi pregătit groapa din pădure înainte de a-şi duce iubita acolo. Sursa: realitatea.net

Distribuie daca ti-a placut sau daca consideri ca e interesant – util, acest articol! 

Pentru a fi sigur ca primesti ultimile noastre articole trebuie sa faci urmatoarea setare din pagina noastra de facebook: APASA butonul „URMARESTI” si din meniu SELECTEAZA „VEZI MAI INTAI”, exact ca in foto:

follow

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments