CUTREMUR DEVASTATOR in Mexic! Avem IMAGINI DIN INFERN. Cladirile se PRABUSESC! Din păcate, bilanţul a crescut …

CUTREMUR DEVASTATOR in Mexic! Avem IMAGINI DIN INFERN. Cladirile se PRABUSESC! Din păcate, bilanţul a crescut …

- in SOCANT
1721
Comentariile sunt închise pentru CUTREMUR DEVASTATOR in Mexic! Avem IMAGINI DIN INFERN. Cladirile se PRABUSESC! Din păcate, bilanţul a crescut …
cutremur mexic

Un seism de proporţii a zguduit marţi Mexicul, fiind resimţit şi în capitala ţării. Până acum, bilanţul a ajuns la 7 morţi.

UPDATE 23:05 Cel puţin 7 persoane şi-ar fi pierdut viaţa în regiunea Puebla din Mexic, acolo unde a fost epicentrul cutremurului, scrie BBC. Este posibil ca şi în capitala ţării mai multe persoane să fi fost prinse sub o clădire dărâmată. Pe Twitter au apărut şi imagini din Puebla, care arată cum un bloc se prăbuşeşte.

Potrivit primelor estimări ale US Geological Survey, seismul a avut magnitudinea 7,1. Epicentrul cutremurului a fost la Raboso, un oraş la 123 de kilometri sud-est de capitala ţării, însă locuitorii din Mexico City au resimţit puternic seismul.

Nu se ştie dacă sunt încă victime, dar mai multe clădiri au fost afectate. Aeroportul din Mexico City a suspendat toate zborurile. De asemenea, toate cursurile şcolilor şi universităţilor au fost suspendate. Printre clădirile afectate se află şi celebrul stadionul Azteca.

Mii de oameni au umplut principalele bulevarde din capitală, blocând complet traficul. Bucăţi din faţadele clădirilor s-au prăbuşit. Cel puţin o clădire a fost distrusă.

Marţi, mexicanii comemorau cutremurul devastator din 19 septembrie 1985. Seismul, cu magnitudinea 8, a lăsat în urmă peste 5.000 de morţi.

Ca urmare, mulţi mexicani participau la un exerciţiu anti-seismic atunci când a avut loc cutremurul.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments