Este nevăzător și a urcat în vagonul destinat special pentru persoanele cu dizabilități împreună cu un câine-ghid care îl ajută. A fost apoi de-a dreptul umilit de un vagon întreg de pasageri. În ce fel de lume trăim?

Este nevăzător și a urcat în vagonul destinat special pentru persoanele cu dizabilități împreună cu un câine-ghid care îl ajută. A fost apoi de-a dreptul umilit de un vagon întreg de pasageri. În ce fel de lume trăim?

- in SOCANT
916
Comentariile sunt închise pentru Este nevăzător și a urcat în vagonul destinat special pentru persoanele cu dizabilități împreună cu un câine-ghid care îl ajută. A fost apoi de-a dreptul umilit de un vagon întreg de pasageri. În ce fel de lume trăim?
kika

Nu mai e un secret pentru nimeni că stresul orelor de vârf, în care oamenii se grăbesc să ajungă la muncă sau acasă, după serviciu, poate să ne transforme în monștri. Mai ales într-o capitală atât de aglomerată precum Londra.

Însă Amit Patel, în vârstă de 37 de ani, a fost de-a dreptul umilit de un vagon întreg de pasageri nepăsători. Patel este nevăzător și a urcat în respectivul metrou împreună cu Kika, un câine-ghid care îl ajută. Mai mult, a urcat în vagonul destinat special pentru persoanele cu dizabilități. Nimeni nu a vrut însă să le cedeze un loc pe scaun.

„Este greu să nu te bufnească plânsul. Ajung acasă și mă gândesc: ‘Chiar trebuie să fie atât de greu?’”, a spus acesta într-un interviu pentru The Evening Star, scrie The Independent.

Chinul prin care a trecut a fost documentat într-o serie de mesaje pe contul de Twitter deschis în numele cățelei Kika.

„Am mers prin ploaie până la capătul platformei, pentru a ne îmbarca în secțiunea metroului destinată persoanelor cu dizabilități și chiar dacă tata mi-a dat comanda să găsesc un loc, nimeni nu ne-a cedat scaunul”, este primul mesaj postat pe Twitter.

We walked to the end of the platform in the pouring rain so that we can board the designated disabled section on the @Se_Railway train & even with dad giving me the command “find a seat” not one passenger gave up their seat! 😡😤😢@GuidedogsLondon @guidedogs @transportforall pic.twitter.com/MHl0xtw6fU

— Kika 🇬🇧 (@Kika_GuideDog) March 27, 2018

„Tata a fost nevoit să stea cu spatele lipit de uși. În timp ce se chinuia să nu se dezechilibreze, în timp ce eu alunecam dintr-o parte în alta pe podeaua udă. Dați dovadă de umanitate, oamenilor!”, este cel de-al doilea mesaj postat pe Twitter, în numele lui Kika.

Dad had to stand with his back against the doors whilst trying not to slip & I was sliding all over the place as the floor was wet. Have some humanity people! @GuidedogsLondon @GuidedogsLondon @Se_Railway @transportforall pic.twitter.com/aXZ8wQbFi2

— Kika 🇬🇧 (@Kika_GuideDog) March 27, 2018

Nu este pentru prima dată când Patel a fost tratat oribil la metrou. În februarie, camera GoPro pe care o poarta Kika a surprins momentul când un navetist i-a ordonat să se miște din calea lui în lift, deși a văzut că bărbatul este orb.

Reprezentanții companiei de transport și-au cerut scuze și au promis că vor modifica afișajul din metrou astfel încât să fie mai clar pentru toată lumea că locurile destinate pentru persoanele cu dizabilități nu trebuie ocupate abuziv. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments