Momente de groază într-un avion plin cu 370 de pasageri. Oamenii privesc înmărmuriţi cum unul dintre motoare se dezintegrează în timpul zborului. VIDEO

Momente de groază într-un avion plin cu 370 de pasageri. Oamenii privesc înmărmuriţi cum unul dintre motoare se dezintegrează în timpul zborului. VIDEO

- in SOCANT
997
Comentariile sunt închise pentru Momente de groază într-un avion plin cu 370 de pasageri. Oamenii privesc înmărmuriţi cum unul dintre motoare se dezintegrează în timpul zborului. VIDEO
avion fara motor

Un avion al companiei United Airlines, care zbura spre Hawaii, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, după ce unul dintre motoare a început să se dezintegreze în aer. Părți din motorul drept al aeronavei au început să cadă deasupra Oceanului Pacific, relatează The Guardian.

Potrivit Daily Mail, zborul #UA1175, efectuat cu un Boeing 777 se afla la aproximativ 26 de minute de aterizare pe insula Hawaiiană, când părți din motorul drept au început să cadă.

motor avion

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale pasagerilor, care au mărturisit că au avut parte de “cel mai înfricoşător zbor din viaţa lor”.

Un inginer Google aflat la bordul aeronavei, Erik Haddad, care vedea pe geam motorul distrus, pare sa fi ramas calm pe timpul incidentului, el postand imagini pe Twitter si glumind ca “nu vede nimic privind un astfel de caz in manual”.

Avionul a aterizat în siguranță la Honolului, acesta fiind întâmpinat de mai multe echipe de salvare și stingere. Imediat după aterizare, mai multe videoclipuri și fotografii din timpul zborului au fost postate pe internet:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments