Pe patul de moarte a adunat copiii: “Căutați în lada din pivniță..”. Ultimele cuvinte sunt cumplite

Pe patul de moarte a adunat copiii: “Căutați în lada din pivniță..”. Ultimele cuvinte sunt cumplite

- in SOCANT
917
Comentariile sunt închise pentru Pe patul de moarte a adunat copiii: “Căutați în lada din pivniță..”. Ultimele cuvinte sunt cumplite
pe patul de moarte

O femeie și-a uluit copiii cu mărturisirea făcută pe patul de moarte. Ea a fost cea care și-a ucis soțul, pe care apoi l-a pus într-o ladă frigorifică, timp de 13 ani.

Geraldine Kelley, zisă și Geri, era cunoscută ca o femeie dură. Managerul unui motel de pe marginea unei autostrăzi din Massachusetts, SUA, Geri avea mai multe tatuaje și un animal de companie neobișnuit: un șarpe boa.

Chiar și așa, femeia a reușit să își șicheze copiii pe patul de moarte. Bolnavă de cancer, Geri a mărturisit că și-a ucis soțul, împușcându-l în cap, pe vremea în care locuiau în California.

Geri le spusese copiilor inițial că tatăl lor murise într-un accident rutier.

Femeia a ascuns corpul într-o ladă frigorifică din pivnița casei. Când s-a mutat din casa respectivă, lada a fost dusă într-un spațiu de depozitare închiriat.

Geri a susținut că a avut și un motiv pentru crimă: anii de violențe domestice la care soțul ei o supusese. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments