Scene de groaza in Iasi, unde un tanar a fost descoperit fara o bucata de cap. Ce s-a întâmplat

Scene de groaza in Iasi, unde un tanar a fost descoperit fara o bucata de cap. Ce s-a întâmplat

- in SOCANT
1012
Comentariile sunt închise pentru Scene de groaza in Iasi, unde un tanar a fost descoperit fara o bucata de cap. Ce s-a întâmplat
accident feroviar1

Accident feroviar grav, duminică seară, în județul Iași. Medicii de pe ambulanța ajunsă la locul incidentului au avut parte de imagini greu de privit.

Reprezentanţi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi au descoperit că victima – un băiat de 19 ani – nu avea o bucată din craniu, potrivit reprezentanţilor instituţiei. Salvatorii nu au mai putut decât să se constate decesul, fără a se mai efectua manevre de resuscitare.

Accidentul a avut loc în apropiere de municipiul Paşcani, relatează adevarul.ro.

”SAJ a intervenit în urma unei solicitări, pentru un accident feroviar, cu un echipaj C2 cu medic, din substaţia Paşcani. La faţa locului, între localităţile Lespezi şi Probota, echipajul a găsit un tânăr de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral forte, cu lipsă parţială de os parietal”, a declarat Nicolae Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Deocamdată nu se ştie dacă e vorba de o sinucidere sau un accident, acest aspect urmând a fi stabilit de anchetă. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments