Și-a transat soția ca pe porc și a gătit-o. Ce le-a spus vecinilor când s-au plâns de miros

Și-a transat soția ca pe porc și a gătit-o. Ce le-a spus vecinilor când s-au plâns de miros

- in SOCANT
1600
Comentariile sunt închise pentru Și-a transat soția ca pe porc și a gătit-o. Ce le-a spus vecinilor când s-au plâns de miros
Marcus volke

Crima inimaginabila. Marcus Volke și-a tăiat soția ca pe un animal și i-a gătit părțile trupului.

Un bucătar-șef și-a tranșat soția, intenționând să o gateasca pentru a-si ascunde crima. La scurt timp de la îngrozitoarea scenă a chemat un electrician să repare curentul electric din apartamentul său, spunându-i acestuia să ignore mirosul.

Marcus Volke (28 de ani) este astfel acuzat că și-a tăiat soția în bucăți. După ce a tranșat-o pe femeie, criminalul voia s-o gătească, dar a întâmpinat o problemă. Nu-i mai funcționa curentul electric.

Așa că l-a sunat pe Brad Coyne, un electrician, să vina sa rezolve o problema legată de curentul electric din apartamentul său. După ce a plecat din casa criminalului, electricianul s-a dus direct la poliție, spunându-le că și vecinii au sesizat un miros de ”cadavru în stare de putrefacție”.

De indata cum au luat declarația electricianului, polițistii s-au dus la ușa criminalului. Marcus a încercat să-și taie gâtul cu un cuțit, însă, până la urmă, a fugit de forțele de intervenție. La putin timp, acesta a fost găsit decedat într-un container din cartier.

Odată intrați în apartament, autoritățile au găsit o oală în care picioarele soției erau gătite. ”A fost un miros înrozitor. Nu am mai mirosit ceva asemănător până acum și chiar nu-l pot descrie”, a spus unul dintre polițiști, potrivit Mirror.

El a fost bucătar șef, dar a decis să devină cocotă masculină, pentru a-și achita datoriile, care creșteau tot mai mult. El și Mayang Prasetyo, soția sa, s-au întâlnit într-un bordel din Melbourne, Australia. Cei doi au lucrat împreună într-un bordel numit ”Pleasure Dome”.

 

loading...

Facebook Comments