Producatorii de ELECTRICITATE te pot pune sa platesti facturi UMFLATE chiar si cu 22.000 de ron! Nu conteaza cat consumi tu, ei TE PUN SA PLATESTI! “Nu este normal, nu am de unde sa platesc 200 de milioane.”

Producatorii de ELECTRICITATE te pot pune sa platesti facturi UMFLATE chiar si cu 22.000 de ron! Nu conteaza cat consumi tu, ei TE PUN SA PLATESTI! “Nu este normal, nu am de unde sa platesc 200 de milioane.”

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1163
Comentariile sunt închise pentru Producatorii de ELECTRICITATE te pot pune sa platesti facturi UMFLATE chiar si cu 22.000 de ron! Nu conteaza cat consumi tu, ei TE PUN SA PLATESTI! “Nu este normal, nu am de unde sa platesc 200 de milioane.”
factura umflata

Necaz mare pentru o femeie de 39 de ani din Iasi, care s-a trezit pentru un consum de 3 luni, din vara lui 2015, cu o factura la energia electrica de peste 22 de mii de lei.

In mod normal, plata ei pe o luna abia daca depaseste 100 de lei.

Intrigata, ea a incercat sa discute cu furnizorul, insa fara succes. Si-a angajat un avocat si are de gand sa dea societatea in judecata si sa ceara nu numai lamurirea situatiei, ci si daune pentru supararea provocata

Femeie:Daca intr-o luna plateam 100 de ron factura la energie electrica, in 2015, pe 3 luni, mi-a venit 21.266 ron. Perioada 24.06-24.09 si nu am stat tot timpul aici. Nu am aer conditionat, nu plita, doar 3 becuri, 2 televizoare si o masina de spalat.”

Femeia povesteste ca in septembrie 2015 a primit factura prin posta si imediat a luat legatura cu societatea furnizoare, pentru a rezolva problema. Angajatii au facut verificari, dar au sustinut apoi ca nu ar fi gasit nici un defect. Apoi femeia s-a trezit cu somatie de plata. Revoltata, femeia si-a angajat un avocat.

factura umflata

Ecaterina Capusneac, pagubita: “Mi-a venit de azi pe maine ca trebuie sa platesc preaviz de plata. Am apelat la un avocat in ianuarie. Au inceput sa ma sune. Au zis sa renunt la avocat pentru ca sigur este o greseala si se va solutiona, dar sa vorbim intre noi.”

In urma cu o saptamana insa, femeia sustine ca s-a trezit din nou cu 2 angajati care venisera sa-i intrerupa curentul. Dupa indelungi rugaminti, acestia au renuntat. Femeia, casnica si cu un copil mic in grija, a ajuns la disperare.

Ecaterina Capusneac, pagubita: “Nu este normal, nu am de unde sa platesc 200 de milioane”

Reporter:Ce v-au zis?”

Ecaterina Capusneac: “Ca trebuie sa platesc esalonat. Este absurd 35 de mii de kw sa consume la 2 camere. Ar fi trebuit sa am 200 de calorifere sau 500 de becuri de 100 care sa mearga nonstop.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments