Un copil s-a electrocutat la un bancomat, sâmbătă seara. Băiețelul se află acum la spital

Un copil s-a electrocutat la un bancomat, sâmbătă seara. Băiețelul se află acum la spital

- in SOCANT
983
Comentariile sunt închise pentru Un copil s-a electrocutat la un bancomat, sâmbătă seara. Băiețelul se află acum la spital
bancomat

Un băiețel de doi ani a ajuns, sâmbătă seara, la spital după ce s-a electrocutat la un bancomat de lângă Piaţa Rogerius din Oradea.

Polițiștii au început primele verificări în acest caz, iar părinții au povestit că băiatul se afla în brațele tatălui, iar la un moment dat, copilul s-a aplecat spre aparat, l-a atins și s-a electrocutat.

Micuțul a căzut la pământ și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea cu arsuri ușoare la degete unde nu a rămas internat, copilul fiind externat la cerere, informează bihon.ro.

Aflate la fața locului, echipele de intervenţie ale băncii au verificat dacă ATM-ul are o defecţiune, iar bancomatul BCR a fost dezafectat.

Oficiali din BCR au transmis pentru adevarul.ro poziţia oficială a băncii în privinţa incidentului:

Am intervenit imediat pentru a întrerupe alimentarea electrică şi a preveni orice incident. Tratăm situaţia cu seriozitate şi păstrăm legătura cu familia. Ceea ce este cel mai important este că băieţelul se află în afara oricărui pericol. O echipă de specialişti analizează cauzele posibile pe care le vom prezenta şi autorităţilor”.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments