A aparut un nou tip de viol! E halucinant cat de multi barbati au ajuns sa il practice

A aparut un nou tip de viol! E halucinant cat de multi barbati au ajuns sa il practice

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
1768
Comentariile sunt închise pentru A aparut un nou tip de viol! E halucinant cat de multi barbati au ajuns sa il practice
viol

Violul este considerata una din cele mai traumatizante experiente din cate pot exista, iar victimele ajung sa fie afectate ani la randul, in urma unui asfel de episod. Cu totul diferita insa este practica “violul portofelului”, o activitate care a luat nastere in mediul virtual si in care, de cele mai multe ori, victime ajung sa fie barbatii.

Potrivit Dailystar.co.uk, sute de barbati din Marea Britanie ajung sa se simta stimulati atunci cand o femeie ii domina si le da ordine in ceea ce priveste felul in care sa isi cheltuie banii.

Desigur, de cele mai multe ori victimele ajung sa fie barbatii foarte potenti financiar si care au foarte multi bani, insa prea putin timp pentru a-i cheltui.

Spre deosebire de “barbatii sponsori”, acestia nu ajung nici macar sa se intalneasca cu femeile in contul carora livreaza sume de bani, la comanda lor. Simplul fapt ca cineva “se folosete” de potenta lor financiar, para sa le aduca satisfactie.
Un astfel de exemplu este Bill, un barbat in varsta de 60 de ani.

‘In ultimii 40 de ani cred ca am cheltuit in jur de 200.000 de dolari. Am intalnit tot felul de femei online, insa pe cea care m-a ademenit cu adevarat am cunoscut-o in urma cu doi ani si este cu adevarat o zeita”, a marturisit barbatul.

sursa: wowbiz.ro

loading...

Facebook Comments